Gotlands Familjerådgivning

Vi är en specialistverksamhet för samlevnadsproblem och kriser i parrelationer samt för andra familjerelationsproblem mellan vuxna såsom syskon eller föräldrar med vuxna barn. I enstaka ärenden kan rådgivningen även innefatta individuella insatser med fokus på parets relationsproblematik, stöd till parets barn utifrån föräldrarnas relationskris samt familjesamtal. Vi har avtal med Region Gotland.

Kerstin Danneholm

Kerstin är socialpedagog och legitimerad psykoterapeut med inriktning familjeterapi. Till det har hon en grundläggande orienterande utbildning i KBT med en fördjupning i traumafokuserad KBT, anknytningsbaserad familjeterapi och en grundläggande utbildning i EFT (Emotional Focused Therapy for couples). Hon har i sina möten med par fokus på samspel och kommunikation. Anknytningsmönster hos individen utforskas och utifrån det vilka samspels- och kommunikationsmönster som uppstår i parrelationen. I samtalen får du hjälp att identifiera egna känslor och känslomässiga behov och att reglera känslorna så de blir kommunicerbara. Du får också hjälp att lyssna till din partners behov och på så sätt ökas förståelsen mellan er, dialogen blir mer fruktsam och relationen trygg.

E-post

Magnus Lerman

Magnus Lerman är Sköndalsdiplomerad socionom och utbildad diakon vid samma lärosäte. Magnus är vidare utbildad i psykoanalytisk terapi och legitimerad psykoterapeut med familjeinriktning. Magnus har fortbildning inom kris- och sorgebearbetning, sexologi, Emotionally Focused Therapy (EFT), hedersrelaterat våld och våld i nära relation. Magnus har 25 års yrkeserfarenhet av förändringsarbete med barn och familjer i olika konstellationer. Magnus har stor erfarenhet av arbete med par, föräldrapar och separerade par och deras samarbete kring barnen och familjeterapi i dysfunktionella familjesystem. Magnus är auktoriserad familjerådgivare med lång erfarenhet av par- och familjerådgivning och handledning från olika sammanhang.

E-post

Avgift

Avgiften på 100 kr betalas med kort. Avgiften debiteras vid återbud mindre än 24 timmar innan besöket. ​

Kontakt

Tfn 0770-33 06 16. Telefontid helgfri vardag kl 07:00-16:30.

E-post info@familjeradgivningen.com

Vi finns på Herkulesvägen 10 i Visby.

Synpunkter

Du kan lämna dina synpunkter direkt till någon på mottagningen, via vårt formulär eller via följande länk ”Säg vad du tycker”.